1. Wintersport Frankrijk
  2. Abondance

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Frankrijk met Bizztravel
  2. Sunweb complete skivakanties en accommodaties in Frankrijk
  3. Complete wintersport met Vrij Uit v.a. € 260
  4. Boek accommodaties in Frankrijk voor uw wintersport bij Arke!

Wintersport dorp Abondance

Abondance heeft zelf een klein skigebied. Een groot voordeel van Abondance is dat je vanuit het dorp ook toegang hetbt tot het prachtig veelzijdige Les Portes du Soleil. Abondance is een zeer geschikte rustige bestemming voor gezinnen. Zowel kinderen, beginners als gevorderden vinden hier dus voldoende uitdaging.

De apres-ski is niet denderend. Je treft in Abondance wel voldoende goede en betaalbare restaurants, maar slechts enkele bars. Het dorp staat ook bekend om haar fondue kaas. De mooie omgeving van Abondance is uitermate geschikt voor een mooie winterwandeling.

Abondance is een ski-dorp in ontwikkeling. De afgelopen jaren wordt er flink geinvesteerd in liftcapaciteit en infrastructuur.


Weersverwachting in Abondance

Op zoek naar de weersverwachting in Abondance? Hieronder vind je een beknopt overzicht van de weersverwachting in Abondance:
Sneeuwhoogte in Abondance

Hoeveel sneeuw ligt er in Abondance? Hier vind je een weergave van de actuele sneeuwhoogte in Abondance.Skipas in Abondance

Hieronder vindt u de prijzen van een skipas in Abondance en de omringende regio:

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 39
- Skipas voor 6 dagen: 200

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 26
- Skipas voor 6 dagen: 134

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Abondance: www.portesdusoleil.com